Безопасна почивка в малки и непознати къщи

Скъпи клиенти и приятели,

Дойде време да Ви запознаем и с третата тема от рубриката ни Новото „нормално“!, а именно „Безопасна почивка в малки и непознати къщи“.

В последните години започнахме да пътуваме все по-често и на все повече места. Туризмът толкова много се разви, че вече почти не останаха места, които да не можем да посетим. Всяка една дестинация, независимо от това колко близо или далеч се намира от нас, може да бъде покорена. Всичко това се дължи както на облекчените условия за пътуване между повечето страни (отпадането на визи, пътуването само с лична карта в страните от ЕС и др.), така и на все по-голямата дигитализация на процесите по резервиране на различните услуги като хотелско настаняване, самолетен билет, трансфер и др. Възможностите ни за пътуване станаха необятни. Можеш да отидеш до другия край на света само за няколко часа! Посещаваме бедни, богати, екзотични, близки и далечни страни. Всяка година прекарваме лятото си на различни морета, и всяка зима караме ски на различни курорти. Възможностите за пътуване бяха неограничени… до 2020 г. Не че сега не е възможно да пътуваме, но има десетки изисквания, с които трябва да се съобразим, и които трябва да проверим.

Не ни ли каза цялата тази ситуация „СТОП!“. Не забравихме ли твърде бързо богатствата на страната, в която живеем? Почти няма друга такава държава, която да си има всичко – и море, и планина, и зима, и лято, и пролет, и есен… Неограничени възможности за всякакъв вид туризъм!

Естествено е желанието ни за покоряване на нови места. В човешката природа е да искаш и да постигаш все повече, и повече… Но понякога човек трябва да спре и да се огледа. Да си припомни и оцени това, което има.

Настоящата ситуация ни върна малко назад, но ако се вгледаме по-задълбочено и се опитаме да се фокусираме върху позитивите от нея, ще открием, че сме забравили тази красива и необятна България, която си има всичко. Тук дори си имаме места, които не можем да срещнем никъде другаде по света. И точно тези места са най-безопасни за нас сега.

Ако сте от хората, които стриктно спазват наложените мерки за безопасност във връзка с разпространението на новия вирус, ако сте ограничили максимално контактите си и избягвате струпването на хора, ако предпочитате спокойствието и тишината, най-подходяща за Вас е т.нар. безопасна почивка в малки и непознати къщи. В България имаме хиляди малки къщички, сгушени в полите на най-красивите ни планини, или по бреговете на морските ни курорти. Разположени са както в малки населени места, така и в по-големи такива. За съжаление, може би много от тях не са ни познати.

Точно с такива малки и непознати къщи ще Ви запознаем в следващите ни статии. Сигурни сме, че ще откриете места, които ще Ви пленят завинаги и ще се превърнат във Ваши любими дестинации.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Обадете ни се: 0878 229 341
Пишете ни: office@sunspreetravelpartner.com

Коментарите са изключени.