Как оцелява Сън Сприй по време на пандемия през погледа на нашия прокюрмънт?


В края на всяка календарна година, обикновено идва време за равносметка на отминалите 365 дни. Какви мечти сме имали и какво сме си пожелали през Старата година? С какви очаквания сме посрещнали Новата? Успяхме ли да постигнем поставените цели и доволни ли сме от резултатите? Има ли нещо, за което съжаляваме, че сме искали, но не сме успели да променим? Може би винаги има поне едно такова нещо, затова през всеки декември, гледаме с надежда и очакване към Новата година.

Какво обаче ни донесе 2020 година? Не беше обикновена, нали?

Точно тази тема сме разгледали в новата ни рубрика „Как оцелява Сън Сприй по време на пандемия?“.

В следващите няколко статии ще Ви запознаем с част от служителите на Сън Сприй Травъл Партнер и техния поглед назад, към отминалата 2020 година.

Днес ще Ви представим гледната точка на Ралица Влахова:

Рали – бурето с барут (в добрият смисъл на думата)

Официално: Ралица Влахова, Прокюрмънт

Реално: кошмарът на всеки доставчик или подизпълнител

„Как оцелявам по време на пандемия?“:

„Работа, училище, спорт, забавления, разходки, почивки, пътувания, срещи с приятели, рождени дни, радостни поводи и събирания……..познатият на всички ритъм и начин на живот.

До петък, 13.03.2020г……….новините „гръмват“ със заповед за обявено извънредно положение, което влиза в сила след само два кратки дни……….. всички трябва да останат вкъщи за месец или повече, без ходене на работа, училище, социални контакти, пътувания, срещи с близки и приятели.

Със заплашителна сила навлиза вирус, за който до момента само сме чували, че съществува някъде далече в Ухан. Вирус, за който няма информация от къде идва, как се развива и какви последствия има. Само догадки и предположения. Вирус, който за много кратко време от далечен Ухан, се разпространява и завладява целия свят.

И така за миг се озоваваме в положение, в което никога не сме предполагали, че можем да изпаднем……..гледали сме само филми с такъв зловещ сценарий…..и сега трябва да се научим да живеем в този филм, защото друг избор няма.“

Автор:
Ралица Влахова
Прокюрмънт

Коментарите са изключени.