Как оцелява Сън Сприй по време на пандемия през погледа на агент самолетни билети?


В края на всяка календарна година, обикновено идва време за равносметка на отминалите 365 дни. Какви мечти сме имали и какво сме си пожелали през Старата година? С какви очаквания сме посрещнали Новата? Успяхме ли да постигнем поставените цели и доволни ли сме от резултатите? Има ли нещо, за което съжаляваме, че сме искали, но не сме успели да променим? Може би винаги има поне едно такова нещо, затова през всеки декември, гледаме с надежда и очакване към Новата година.

Какво обаче ни донесе 2020 година? Не беше обикновена, нали?

Точно тази тема сме разгледали в новата ни рубрика „Как оцелява Сън Сприй по време на пандемия?“.

В следващите няколко статии ще Ви запознаем с част от служителите на Сън Сприй Травъл Партнер и техния поглед назад, към отминалата 2020 година.

Днес ще Ви представим гледната точка на Диана Павлова:

Диди – крилатата фея
Официално: Диана Павлова, Агент самолетни билети
Реално: едноличният собственик и оператор на всички авиокомпании и транспортни средства

Как оцелявам по време на пандемия?“:

Една година в Сън Сприй…

Само ако знаех какво ще се случи в следващата година от постъпването ми, едва ли щях да се впусна с този наивен ентусиазъм, присъщ на дете, но светът тогава ми позволи да го направя.

И се радвам, че стана така!

Още помня препълнения офис с хора, динамиката в ежедневната работа, шеметната подготовка за събитията през декември – все неща, присъщи за празничния месец! Месец, след който светът вече не беше същият, но тогава още никой не подозираше това.

И така… Посрещнахме Новата 2020 година и си мислехме, че изпращаме 2019, без да подозираме, че нейното влияние ще ни следва дълго време…

13 март 2020 година… по случайност даже петък…

Останахме си вкъщи!

Следващите месеци, смятам, се оказаха огромно изпитание на духа за мен, но едва ли ще кажа нещо толкова невероятно и нетипично, което да не се е случило в бита поне на милион други хора, затова предпочитам да споделя ценностната част на всичко това.

В тези месеци на работа от вкъщи аз открих нови приятели. Открих и вяра, и надежда, че въпреки предизвикателствата на времето, онзи минал декември ще се върне. Създадохме екипна работа от различни екипи, научих нови и интересни неща. И най-важното – искрено се забавлявах с тях!

Дори когато по време на оперативките малката ми дъщеря размята памперса си, като че ще мята гюле, или когато кака й ме вика, за да изпратя домашното на госпожата, аз все още успявам да запазвам хладнокръвие. Определено си калявам нервите и вероятно помъдрявам 😊 или поне ми харесва да мисля, че е така… Защото при всяка нова трудност, се изисква търпение, а както някъде бях чела „Търпението е половината от справянето с живота!“.

И днес отново е декември, но този път ми се струва различен! Но какъвто и да бъде той, какъвто и да е следващият, аз оставам с искрената и топла вяра, че Светът го чакат по-добри времена!

Автор:
Диана Павлова
Агент самолетни билети

Коментарите са изключени.