„Опознай България“ – нашето високотехнологично решение за Вашето гарантирано забавление.

2021 година е вече тук и всички ние искаме да имаме един свеж старт след края на изпълнената с предизвикателства 2020 г.

Продължаваме да живеем в условията на пандемия и въпреки че ваксинацията започна в много части на света, все още сме далеч от момента, в който животът ни ще се върне към нормалния си ритъм.

През 2020 г. заедно с нашите партньори от mooveTeam разработихме програми за тиймбилдинг от разстояние, подходящи за всякакъв вид компании, независимо от техния размер.

Освен за тиймбилдинг, тези програми /онлайн игри/, са подходящи за индивидуална употреба и забавление вкъщи или игра с приятели от разстояние.

Работата от вкъщи и ограничената възможност за пътуване и срещи доведоха до липсата на социални контакти, което неминуемо се отразява както върху работния процес, така и върху личния живот на всички ни.

Ето защо предлагаме на Вашето внимание различни активности, които ще Ви заредят с нови сили и енергия, като едновременно с това ще Ви накарат да се откъснете за малко от заобикалящата Ви реалност.

Тази програма се фокусира основно върху общуването и колективното забавление без значение дали участниците се намират на една и съща локация или не.

Играта е изцяло виртуална, а участниците играят индивидуално или разпределени в отбори.

Използва се приложението mooveTEAM.

Играчите изпълняват виртуално различни предизвикателства. А за тези от Вас, които са по-активни, можем да добавим и опция за игра навън. В този случай, за да отключи всяко едно предизвикателство, участникът трябва да измине определено разстояние, което  се измерва  от крачкомера на смартфона/таблета.

Всеки играе от мястото, където се намира,  в удобно за него време.

Какво Ви е необходимо, за да стартирате играта?

•             Устройство (смартфон или таблет) с операционна система Android (5.0+ версия) или iOS ( 12.0+ версия);

•             Свалено приложение MooveTeam на устройството, с което ще играете;

•             MOOVETeam App можете да свалите директно от AppStore или GooglePlay, като имаме и специално коледно приложение:

Възможно е след инсталацията да се наложи да направите и следното (не при всички устройства се изисква, обикновено важи за iOS): Ако за първи път изтегляте приложението на това устойство, трябва да одобрите Soft For You като trusted developer. След като приключи инсталацията, отидете в  Settings → General → Device management → Make SFY trusted

•             Устройството трябва да бъде свързано към Wi-fi или моибилен интернет;

•             Устройството трябва да бъде с включена локация/ местоположение;

•             След като се уверите, че сте се свързали към Wi-fi или мобилен интернет и сте включили локацията на Вашето устройство, влезте в приложението MooveTeam. Играта се стартира с помощта на QR код, който трябва да сканирате или Locator, който трябва да въведете в обозначено за това поле. QR кодът или локаторът ще Ви бъдат предварително изпратени.

•             Стартирайте играта и се забавлявайте с нашите въпроси и предизвикателства!

Каква игра сме Ви подготвили за март месец?

Знаете ли, че през 2021 г. се навършват 1340 години от създаването на българската държава?

Точно затова специално за Вас създадохме играта „Опознай Бълагрия“. Играта е базирана на българската история и география и в нея ще откриете реални забележителности, включени в списъка на Стоте национални туристически обекта. А тези от Вас, които са по-активни и искат да получат бонус точки, можем да добавим и опция за игра навън. В този случай, за да отключи всяко едно предизвикателство, участникът трябва да измине определено разстояние, което  се измерва  от крачкомера на смартфона/таблета.

Какво представлява самата игра?

Играй, учи и се забавлявай!

Отговори на 35 въпроса и реши 9 предизвикателства!

Посети 10 български града!Събери снимки на обектите в книжката за 100-те национални туристически обекта!

За да се уверите сами, резервирайте Вашата онлайн игра до края на март като кликнете тук.

За да резервирате игра за вас и вашите приятели, или за компанията, в която работите, пишете ни на sales@sunspreetravelparner.com или се обадете на тел. 02 981 73 81.