Топ 6 причини да пътувате с кемпер

Пътували ли сте някога с кемпер? Пътуването с кемпер може да бъде много по-удобно и вълнуващо отколкото пътуването с кола или автобус.
Защо да изберете почивка с кемпер? Ето ТОП 6 причини да го направите:
1.Да пътуваш с кемпер означава да пътуваш с подвижна къща. Т.е. не се нуждаеш от хотел или къща за гости, не е нужно да се съобразяваш с часовете за настаняване или освобождаване на хотелската стая, а можеш да разполагаш изцяло с времето си, както пожелаеш.
2.Имаш много по-голяма свобода от гл.т. на това, че пътниците могат да правят много повече неща в един кемпер отколкото, ако са в автобус или кола. Освен че могат да играят на различни настолни игри например, могат да хапнат нещо от хладилника по всяко време или да подремнат в удобното си легло.
3.Пътуването с кемпер е един добър и вълнуващ начин да прекараш повече време със семейтвото и да обърнеш необходимото внимание на близките си.
4.Кемперът може да бъде идеален хоум офис. Докато някой шофира, можеш да работиш напълно ефективно докато около теб се сменят прекрасни гледки. Стига, разбира, се да имаш хубав интернет 😊
5.Кемперът е подходящото превозно средство, с помощта на което, можеш да вземеш всичко необходимо за продължителна активна почивка. В него могат да се поберат както много дрехи и обувки, така и всякакви джаджи, колела, топки за игра, къмпинг оборудване и много други.
6.И не на последно място – пътуването с кемпер е сигурно и безопасно. В настоящата ситуация с Ковид-19, в която живеем, пътуването с кемпер е сред най-сигурните възможности за почивка от гл.т. на риск от заразяване.

Разгледайте нашето предложение за къмпинг, глемпинг и мотел в България, в района на Пловдив като кликнете тук.